Professionel hjælp til begravelse

I tiden efter tabet af et familiemedlem eller en nær ven, er det vigtigt at få plads til at bearbejde sin egen, og ikke mindst sine nærmestes, sorg. Dog er der en lang række praktiske forhold, som der er nødt til at blive taget hånd om. Det kan være en stor last, selv at skulle tage sig af de praktiske omstændigheder, hvilket er grunden til, at vi tilbyder begravelseshjælp. Her hos Birkerød begravelsesforretning tager vi os af de praktiske og juridiske gøremål og giver dig lidt luft i den svære tid. 

Begravelse i trygge rammer

Når du skal arrangere en begravelse med os, vælger du selv, hvor meget af det samlede ansvar du vil overlade til os. Har du brug for det, hjælper vi dig i alle dele af processen, så du kan lade din opmærksomhed hvile på bearbejdelsen af de svære følelser i fællesskab med dine nærmeste. Betyder det derimod meget for dig at have nogle faste ansvarspunkter, finder vi sammen den løsning, der passer dig.


Vi finder den bedste løsning til dig

Hvis du selv har ønsker til, hvordan begravelsen skal foregå, er du velkommen til at komme med dine ideer, og så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning. Har du derimod ikke overskud til at forholde dig til det, hjælper vi dig, så du kommer igennem processen på den mest skånsomme måde, så begravelsen af din nære kommer til at stå som et rart minde. Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du har brug for, at vi arrangerer hele begravelse, eller du bare har brug for uforpligtende råd og vejledning. Vi kan kontaktes på telefon: 45 81 01 81 og E-mail: biss@mail.dk, og vi yder begravelseshjælp i og omkring Birkerød og Holte.

 

Yderligere information om begravelse:

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende