Lad kisten afspejle den afdøde

Når man skal begrave eller bisætte en slægtning eller en nær ven, betyder det meget, hvordan personen bliver sendt afsted. En god måde, hvorpå man kan tage ordentlig afsked med den pårørende, er at gøre kisten personlig. Her hos Birkerød Begravelsesforretning anvender vi kister fra Fuglebjerg Kistefabrik, og de kan ses i vores forretning. Her har vi altid et udvalg på cirka 10 forskellige kister, men det er altid muligt at bestille andre kister fra Fuglebjerg Kistefabriks sortiment, så du får den, der passer bedst til den afdøde. Du kan se udvalget i bunden af siden.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Ligbrændingskister
  • Flexkister
  • Begravelseskister

Begravelseskister og kremeringskister i dansk design

Her hos Birkerød Begravelsesforretning går vi meget op i, at vores kister skal tilfredsstille alle. Kisterne, der er designet og produceret i Danmark, er alle lavet med henblik på miljø og mennesker, og det er derfor muligt at få speciallavede kister med personlige detaljer såsom kistedekoration. Vi har kister i alle størrelser og i mange forskellige materialer.

Kiste med omtanke

Hvis du ønsker en kiste, der er miljøvenlig, tilbyder vi en flexkiste, som er en kiste, der er produceret af spånplade og MDF, hvorpå der bliver limet papir. Kisten skal således kun lakeres én gang, hvilket gør den mere miljøvenlig, end de fleste andre kister. Ønsker du derimod en kiste, der er smukt udført i massivt træ, tilbyder vi blandt andet naturkister med lys eller mørk. Hele udvalget kan ses på Fuglebjerg Kistefabrik.

Få hjælp til at finde den rette kiste

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige kiste, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 45 81 01 81 eller E-mail: biss@mail.dk.

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende