Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du vil vide mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os. Her hos Birkerød Begravelsesforretning i Birkerød og Holte vil vi gerne give dig råd og vejledning i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Du bestemmer selv, hvor stor en andel af de praktiske og juridiske opgaver du står for, og ligeledes bestemmer du, hvor meget vi skal stå for. Hvis du er interesseret i et samlet tilbud fra os, er du velkommen til at tage en uforpligtende snak med os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, også inden en eventuel aftale indgås.

Få en samlet pris

Hvad koster en begravelse? En begravelse består af mange elementer, og der skal tages forbehold for både fysiske ydelser, såsom praktiske forberedelser, og juridiske gøremål. Vi varetager de dele af arbejdet, du vælger, så du kan få så meget tid som muligt til at bearbejde dit tab. Vores mange års erfaring gør os rustet til at kunne hjælpe dig igennem de praktiske og juridiske nødvendigheder, der opstår i forbindelse med et dødsfald, på en let og overskuelig måde.

Få tilsendt en samlet pris

Hvis du ønsker en begravelsesforretning med god behandling, og de grundlæggende værdier på plads, er vi de helt rigtige til at varetage din opgave. Ønsker du en prisliste, kan den tilsendes eller mailes. Der findes ingen standardpris, da der ikke er to begravelser, som er ens, men en estimeret gennemsnitspris vil ligge på omkring 20.000 kroner. Prisen varierer dog meget, eftersom de forskellige services og de forskellige produkter folk vælger er vidt forskellige. Vi kan kontaktes på telefon: 45 81 01 81 og E-mail: biss@mail.dk

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende