Professionel hjælp til bisættelse

I Danmark er det mere og mere almindeligt at vælge bisættelse frem for begravelse, når der skal tages afsked med et familiemedlem eller en nær ven, men hvad er en bisættelse? En bisættelse foregår ligesom en begravelse, indtil præsten er færdig med sin tale. Efterfølgende er der jordpåkastelse inde i kirken, hvorefter kisten bæres ud i rustvognen, hvor den sidste afsked tages. Herefter køres kisten til kremering, hvorefter der afholdes en ceremoni, hvor urnen nedsættes.

Vi tager os af det praktiske

Her hos Birkerød Begravelsesforretning har vi tre generationers erfaring med bisættelser, og vi står altid klar til at tage hånd om de praktiske og juridiske gøremål i forbindelse hermed. Vi har en professionel tilgang til bedemandsfaget, og vi forsøger altid at skabe trygge og støttende rammer, så tabet bliver lettere at håndtere.

Vi giver dig det nødvendige frirum

Et dødsfald kommer altid uventet, og uanset hvor forberedt man føler sig, er det altid svært. Det er vigtigt for os, at du får et frirum til at bearbejde din og dine nærmestes sorg, uden at skulle forholde sig til praktiske og juridiske gøremål. Derfor kan du altid kontakte os, uanset om du har brug for, at vi tager os af alle praktiske og juridiske forhold med hensyn til bisættelsen, eller du bare har brug for lidt uforpligtende råd og vejledning.

Har du brug for, at vi giver dig det nødvendige frirum, er du velkommen til at kontakte os på 45 81 01 81 og E-mail: biss@mail.dk. Vi hjælper med bisættelser i og omkring Birkerød og Holte.

 

Yderligere information om bisættelse: 

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende