Tag ordentlig afsked med en personlig urne

Når man skal tage afsked med en slægtning eller nær ven, betyder det meget, at den urne man vælger afspejler den afdødes person. En urne kan være fremstillet i en lang række af forskellige materialer, former og farver, og ofte kan det være svært at finde den helt rigtige. Hos Birkerød Begravelsesforretning i Birkerød og Holte hjælper vi dig med at finde en passende urne, så du kan sige ordentligt farvel til den pårørende. Vi har mange års erfaring med at hjælpe folk, så de kan give deres kære en værdig afsked.

Sæt dit personlige præg på urnen

Når endelig den rigtige urne er valgt, kan man sætte sit personlige præg på den. Eksempelvis kan man dekorere urnen med en guldstribe eller en indstøbt rose. Vores urner bliver leveret af Fuglebjerg Kistefabrik, som udelukkende leverer smukke kvalitets-urner i dansk design.

Urnerne produceres bland andet af:

  • Ler
  • Metal
  • Træ
  • Sten
  • Papmache

Vi hjælper dig med at finde den rigtige urne

Ikke to mennesker er ens, og derfor bør der heller ikke være to urner, som er ens. Vores udvalg af urner er med til at gøre det sidste farvel mere personligt og uanset, hvordan den afdødes person måtte være, har vi en urne, der passer. Eksempelvis har vi urner fremstillet af træ og bark til folk, som har været meget naturinteresserede, og til personer med en stor interesse i miljøet, har vi biologiske urner af naturfibre. Har man derimod været mere klassisk, har vi også en række urner, som afspejler dette. Har du brug for hjælp til at navigere i vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Hele urnesortimentet kan findes på Fuglebjerg Kistefabriks.

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende