Om os – Birkerød Begravelsesforretning

Hos Birkerød Begravelsesforretning møder vi rigtig mange mennesker, der står midt i en svær situation. Som bedemænd ser vi det som vores ypperste opgave at håndtere begravelser og bisættelser med stor effektivitet, professionalisme og diskretion, således du og din familie kan få plads til at bearbejde jeres sorg og give jeres kære et mindeværdigt og smukt sidste farvel. Vi tror på, at alle har fortjent en værdig afsked, men ligesom alle mennesker er forskellige, er der ikke to begravelser, der er ens. En god begravelse er ikke nødvendigvis en dyr begravelse. Det samme gælder naturligvis for bisættelser. Med andre ord gør vi altid en dyd ud af at arrangere lige præcis den begravelse eller bisættelse, som du har på sinde – og i dit tempo og på dine præmisser. Hos os har du selvfølgelig frihed til at vælge, hvor mange eller få opgaver vi skal hjælpe med. Så uanset opgavens omfang, står vi altid klar til at hjælpe dig med det praktiske.

 

Familieforetagende med faglig stolthed

Siden 1935, hvor Snedkermester Ejvind Madsen grundlagde vores begravelsesforretning, har respekt, empati og fleksibilitet været nøgleord her hos os. I 1979 blev foretagendet overtaget af Brithe og Erik Sørup, som i 2003 overdrog begravelsesforretningen til deres sønner, Brian og Henning Sørup, der har været bedemænd siden hhv. 1996 og 1989. I dag består selskabet af flere filialer beliggende i oplandet. Som et stolt familieforetagende bryster vi os af vores lokale forankring og vores tætte og personlige kontakt med lokalmiljøet – præster, kirker og gravere såvel som borgere. Bedemandsgerningen løber altså med andre ord i vores årer, og vi sætter en stor ære i vores mange års erfaring og faglige begravelseshjælp.


Begravelsesforretning med trygge rammer og ekstra sikkerhed

Vores faglige stolthed kommer også til udtryk ved, at vi naturligvis er medlem af Danske Bedemænd, som er en brancheforening for uddannede bedemænd. Medlemskabet er din sikkerhed for, du får en god og tryg oplevelse, hvilket altid er vores altoverskyggende ambition. Du får adgang til en fordelagtig garantiordning, ligesom Danske Bedemænd stiller brochurer, pjecer m.m. til rådighed. Samtidigt kan vi som begravelsesforretning trække på en masse erfaring fra hele landet. Som medlem af netværket bliver vores rammer blot endnu tryggere – til glæde for alle, der træder ind ad vores dør.

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende