Få hjælp ved dødsfald

Uanset hvor længe man har kunnet forberede sig, føles det altid pludseligt, når der sker et dødsfald tæt på en. Efter tabet af et familiemedlem, eller en nær ven, har man ofte brug for lidt plads til at bearbejde de følelser, det medfører, og det kan derfor være svært at overskue de praktiske og juridiske konsekvenser. Her hos Birkerød Begravelsesforretning har vi siden år 1935 hjulpet folk i Birkerød og Holte i forbindelse med dødsfald. Vi gør det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt, så du kan rette din opmærksomhed mod at bearbejde din og dine nærmestes sorg.

Vi giver dig plads i en svær tid

Hos Birkerød Begravelsesforretning tilbyder vi at gøre alt det praktiske arbejde, der skal til for, at du kan få plads til at bearbejde tabet. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser, og det er helt op til dig, hvilke opgaver du ønsker vi skal tage hånd om, og hvilke opgaver du selv ønsker at gøre. Vi gør alt for at gøre processen så tryg og overkommelig som overhovedet muligt.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med dødsfald, er du velkommen til at kontakte os. Vi ønsker at skabe en personlig begravelse i den afdødes og familiens ånd, uden at det går ud over traditionen. Har du brug for råd og vejledning i forhold til, hvordan man praktisk og juridisk håndterer et dødsfald, eller skal vi tage os af hele processen med bisættelse eller begravelse, kan du ringe på 45 81 01 81 eller skrive på E-mail: biss@mail.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Hvis du har brug mere information kan du downloade vores pjece her

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende