Sig farvel med en smuk begravelsesbuket

Når man skal sige farvel til et familiemedlem, eller en nær ven, betyder det meget at have smukke blomsterdekorationer og buketter, der er med til at gøre afskeden mindeværdig. Derfor har vi hos Birkerød Begravelsesforretning i Birkerød og Holte valgt at samarbejde med Flowering, som har mere end 50 års erfaring inden for blomsterbinding. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige udtryk, så den afdødes personlighed kommer til at blive afspejlet i buketterne såvel som den øvrige blomsterudsmykning.

Gør begravelsesceremonien til noget særligt

Ved en begravelse eller bisættelse kan man vælge blomsterdekorationer til flere forskellige formål. Her hos os finder du eksempelvis:

  • Bårebuket
  • Båredekoration
  • Blomsterkrans
  • Urnepyntning
  • Kistepynt

Hver blomsterdekoration pryder på sin egen måde, og det er nemt at kombinere forskellige typer dekorationer med hinanden for smukt og elegant udtryk. Blomsterne kan kombineres i de farver og sorter, som afspejler den afdøde bedst muligt, og du således får den perfekte buket til begravelse.

Få hjælp til at udsmykningen

Efter tabet af en pårørende, kan man have brug for plads til at bearbejde situationen. Derfor tilbyder vi hos Birkerød begravelsesforretning at hjælpe dig med udsmykningen af kisten. Vi ønsker, at perioden efter et tab skal være en rolig og overskuelig tid. Vi har mange års erfaring med udsmykning til begravelser og bisættelser, og tager os gerne af at kontakte vores samarbejdspartner, Flowering.

Hvis du er interesseret vores hjælp til blomsterudsmykning, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 45 81 01 81 eller E-mail: biss@mail.dk
Du kan altid kontakte os, uanset om du har brug for, at vi arrangerer hele ceremonien, eller du bare har brug for uforpligtende råd og vejledning.

Hvad skriver man på en bårebuket?

Flowering

Besøg vores samarbejdspartners hjemmeside her: Flowering

Når nogen dør - 10 praktiske råd til pårørende